Продължават протестите на работниците в заводите за вино на Миню

...
Продължават протестите на работниците в заводите за вино на Миню
Коментари Харесай

Продължават протестите на работници от заводите на Миню Стайков

Продължават митингите на служащите в заводите за вино на Миню Стайков. Служебен рейс на " Винпром Карнобат " бе паркиран в региона на гара Церковски върху жп линията Бургас-София.

Протестиращите са безапелационни, че желаят неотложно отваряне на трите завода за вино, в противоположен случай заплашват от на следващия ден митингът им да стане неопределен.

 Нарушения в данъчни хранилища за произвеждане на алкохол в региона на Карнобат​ Нарушения в данъчни хранилища за произвеждане на алкохол в региона на Карнобат​
Агенция "Митници " е направила инспекция на данъчни хранилища за произвеждане на алкохолни питиета в региона на Карнобат. По информация на "По света и у н...

Вчера жандармерия изведе служащите от винпрома, а митническите инспектори запечатаха три акцизни склада и индустриални мощности. От Агенция „ Митници " оповестиха, че са открити съществени нарушавания в акцизните хранилища и това е повода за запечатването. Очаква се по-късно през днешния ден на място да дойде началникът на Митница-Бургас.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР