Продължават протестите на гръцките фермери, които оцениха като недостатъчни предложените

...
Продължават протестите на гръцките фермери, които оцениха като недостатъчни предложените
Коментари Харесай

Гръцките фермери недоволни от предложените мерки, продължават с протестите

Продължават митингите на гръцките фермери, които оцениха като незадоволителни препоръчаните от ограничения в тяхна поддръжка. Протестиращите може да подхващат изненадващо блокиране на централни пътища.

" Предложените от премиера ограничения в помощ на фермерите са капка в морето и не вземат решение проблемите в аграрния бранш ", безапелационни са ръководителите на митингите от цялата страна.
Днес последователно отдръпват тракторите си от центъра на Солун, където в последните четири дни стачкуваха по време на интернационалното земеделско ревю.

" Връщаме се на позициите подготвени за митинги ", споделиха фермерите.
Тази нощ съумяха за час с трактори да затворят пътя към летището в Солун. Символични блокади имаше още веднъж на автомагистралата при Лариса.

Сред препоръчаните от държавното управление ограничения е възобновяване на Данък добавена стойност върху дизеловото гориво да остане в действие до края на годината. Изплатени са обезщетения за 25 милиона евро. Аграрният министър прикани още веднъж за договаряния и разговор с протестиращите. Европейският аграрни запас е отпуснал на гръцките земеделци 43 милиона евро.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР