Продължават и обходите в горите, като се следи за животни

...
Продължават и обходите в горите, като се следи за животни
Коментари Харесай

Проверяващи бродят из горите край Генерал Тошево, търсят диви прасета с нетипично поведение

Продължават и обходите в горите, като се следи за животни с нетипично държание или трупове на диви прасета. Това съобшщиха от Североизточното държавно дружество.

166 са инспекциите в ДГС-Генерал Тошево, като не престават дежурствата във краткотрайния надзорен горски пункт „ Генерал Тошево “, като това е една от ограниченията за недопускане разпространяването на вируса на АЧС.

Едновременно с това дежурните екипи съблюдават в инфектирата зона в регион „ Елешница “ на ДГС-Върбица да не влизат външни лица. Постъпите към местността са затворени, има бариери, прекратени са всички действия в региона.

806 инспекции са направили чиновници на стопанствата към Североизточното държавно дружество за интервала 5-12 август. Инспектирани са 151 обекта за рандеман на дървесина и 215 транспортни средства. Горските са ревизирали 366 ловци, 5 рибари и 69 физически лица. На нарушителите са формирани 9 акта и 31 констативни протокола.

5 пространствени кубически метра дърва за огрев и каруца са задържали чиновници на ДГС-Цонево, като на нарушителите са формирани 4 акта. 30 са инспекциите в стопанството през седмицата.

 В ДЛС-Паламара още веднъж е арестуван моторен трион, като е формиран и констативен протокол, а общо са тествани 62 обекта за рандеман на дървесина и МПС.

175 са инспекциите в ДГС-Търговище, 75 в ДГС-Шумен, 74 в ДГС-Провадия, 47 в ДГС-Суворово, 41 в ДГС-Смядово, 40 в ДГС-Преслав, 37 в ДГС-Нови пазар, 26 в ДГС-Варна, 12 в ДГС-Омуртаг и 10 в ДГС-Тервел.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Комента
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР