Продължават да постъпват парични дарения в подкрепа на каузата за

...
Продължават да постъпват парични дарения в подкрепа на каузата за
Коментари Харесай

Родолюбиви българчета даряват пари за паметник на Апостола в Русе

Продължават да постъпват парични дарения в поддръжка на идеята за събиране на средства за създаване на монумент на Васил Левски в Русе.
„ Необходимата последна сума е 100 000 лв.. Към сегашния миг са събрани към 60 000 лв.. Кампанията продължава, а всеки, който желае да подари може да го стори по банков път на BG50STSA93000024155488 в интерес на „ Сдружение за създаване на монумент на Васил Левски в Русе “ или да се свърже с Траян Тотев на телефон 0895332226 “, осведоми Искрен Веселинов - ръководителят на инициативния комитет и народен представител от ПГ на Обединени патриоти.
Последната постъпила сума е от 400 лв., а донор – Основно учебно заведение „ Тома Кърджиев “ в Русе. Средствата са събрани сред децата, като всички те са получили уверение за дарението под формата на картичка със стилизирано изображение на Апостола на българската независимост Васил Левски. Инициативният комитет показва своята признателност за трогващия жест към българските възпитаници, които демонстрират своя патриотичен дух и разгорещен порив.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР