Продължават  благотворителните прояви, организирани от близките на Добромир Добрев от Сливо поле,

...
Продължават  благотворителните прояви, организирани от близките на Добромир Добрев от Сливо поле,
Коментари Харесай

Добромир Добрев от Сливо поле се нуждае от помощ, за да живее

Продължават  благотворителните прояви, проведени от околните на Добромир Добрев от Сливо поле, който се бори с заболяването лимфобластна левкемия. Състоянието на 24-годишния мъж е тежко и той би трябвало да замине за лекуване в най-кратки периоди.
Днес ще се проведат следните благотворителни начинания:
От 14 ч. във фоайето пред Пленарна зала в община Русе ще се организира благотворителен базар, а по-късно ще има благотворителна хоротека от 17 ч. с танцьорите от фолклорен танцов клуб „ Родолюбец “ пред Общината.
В 19 ч. в Пленарна зала ще се организира концерт, в който благотворително ще вземат участие вокална група „ Слънце “, фолклорен танцов спектакъл „ Найден Киров “, фолклорен отбор „ Зорница “, Нина Арнаудова, „ Фрийдъм Денс студио “. В концерта ще се включат и Михаил Ганчев от Водоснабдителна система „ Вили Икономов “, Светослав Стойчев, Андрейката и Мургавия, „ Център Денс студио “, Светослав Иванов, София Петрова и Гоце Иванов.
Припомняме, че има оповестена акция във фейсбук посредством групата „ Да помогнем на Добромир “, сложени са и дарителски кутии. Всеки, искащ да помогне на Добромир, може да подари средства по разкритата дарителска сметка в Райфайзен банк:

IBAN: BG68RZBB91551010772410
BIC: RZBBBGSF
Титуляр на сметка:
ДОБРОМИР ВАЛЕНТИНОВ ДОБРЕВ
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР