Продължаването на бюджета е силно неадекватно тъй като икономическата обстановка

...
Продължаването на бюджета е силно неадекватно тъй като икономическата обстановка
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Продължаването на бюджета е силно неадекватно


Продължаването на бюджета е мощно несъответстващо защото икономическата конюнктура е извънредно влошена, вероятностите са още по-лоши като стопанска система и развиване. Ще гласуваме " въздържал се " на първо четене. Това съобщи Цончо Ганев от " " за " Твоят ден ".

По думите му сред четенията групата ще направи редица оферти в региона на стопанската система, опазването на здравето и обществената политика. " Евроатлантическото болшинство би трябвало да се разбере и да внесе постоянен бюджет. Ако продължаваме по този начин, ще имаме над 15 милиарда нов дълг, което е 40% увеличение на дълга. Чисто законово служебното държавно управление може да внесе предложение за бюджета, само че то е на президента, а той няма по какъв начин да отбрани такова предложение ", счита Ганев.

Според него енергетиката би трябвало да бъде избавена. " Тя е в положение да подкрепя бизнеса, само че имаме заложени параметри за ликвидирането ѝ. Ако влезем в Еврозоната, ще се изсипе апокалипсис, тъй като инфлацията там е доста висока.

" '' ще поддържа държавно управление, което поддържа отсрочване на влизане на Еврозоната, прекъсване на доставките на оръжие за Украйна, както и фискална дисциплинираност и преустановяване на комерсиалния статут на опазването на здравето ", акцентира той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР