Продължаваме промяната трябва да обсъдят идеята на Демократична България за

...
Продължаваме промяната трябва да обсъдят идеята на Демократична България за
Коментари Харесай

Андрей Гюров, ПП: Идеята на ДБ за ротационен председател не е най-оптималната, но ще я обсъдим

" Продължаваме промяната " би трябвало да обсъдят концепцията на " Демократична България " за ротационен ръководител на Народно събрание. Андрей Гюров обаче не мисли, че това е най-оптималният вид.

" Трябва да се обсъдят и детайлности какво значи ротационен принцип, по какъв начин ще се ротират и в какъв интервал тези ръководители. Нека да чуем в елементи позицията и ще изкажем нашето мнение ", сподели Гюров в студиото на " Още от деня " по Българска национална телевизия.

Гюров съобщи, че Политическа партия са предложили вид на председателски съвет да се стигне до една канидидатура, която да бъде препоръчана за гласоподаване. Искали са да продължи съвещанието, с цел да може във формата на председателския съвет да се обсъдят разнообразни разновидности, които да разрешат Народно събрание да се конституира и да стартира работа.

Според Гюров кой ще е този човек е въпрос на диалози сред парламентарните сили.

Оптимист е обаче, че с повече диалози и диалогичност може да се намерят разновидности за работа, само че тези разновидности изискват приемане на грешките от предишното.

Ние виждаме един безумен блян на ГЕРБ да се върнат назад във властта без да имат някакъв проект по какъв начин да се случи това и надлежно въвлякоха всички жители и депутати в този водевил, сподели Гюров.

Не може да се чака от Политическа партия да поддържат претендента на първата политическа мощ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР