„Продължаваме промяната“ сложиха ли се тенекиените гащи? Ще има много

...
„Продължаваме промяната“ сложиха ли се тенекиените гащи? Ще има много
Коментари Харесай

Кольо Колев: Много неща могат да спънат Продължаваме промяната

„ Продължаваме промяната “ сложиха ли се тенекиените гащи? Ще има доста пердах по тях. Това сподели по " Здравей, България " по " Нова телевизия " социологът Кольо Колев.
Гладуваха тези, които обичайно не гласоподават. Млади хора видях, извънредно доста младежи. В проучванията казват-колебая се, чудя се дали ще гласоподават. Но в този момент младежите излязоха да гласоподават, а не гласоподаваха традиционалистите.

Хората наказаха партиите на смяната, които не направиха смяна на третия път споделиха – стига. И откриха партия в лицето на Политическа партия.

Политическа партия може доста неща да ги спънат. Тук има игри в играта. Някои споделят, че ГЕРБ се бори за властта. ГЕРБ се бори да потвърди несъстоятелността на алтернативата. И те ще бият чеп сред 4-те политически обединения, по този начин,че да не може да се сформира болшинство. Тази игра може да неодобрява. Има алтернативата - нов длъжностен кабинет. ГЕРБ не са в положение да ръководят. Радев би трябвало „ да бяга обратно “, с цел да загуби.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР