Продължаваме промяната ще проведе Национален съвет, след като президентът връчи

...
Продължаваме промяната ще проведе Национален съвет, след като президентът връчи
Коментари Харесай

ПП се събират на Национален съвет след връчването на третия мандат

" Продължаваме промяната " ще организира Национален съвет, откакто президентът връчи третия изследователски мандат. По последни данни, това е в понеделник. Това обявиха пред Нова от пресцентъра на партията.

Националният съвет ще разиска бъдещите дейности на Политическа партия и вероятно присъединяване или поддръжка при осъществяване на мандата.

Междувременно на изнесено съвещание на планински курорт управлението и депутатите от парламентарната група на " Продължаваме промяната " разискват разновидностите за сформиране на държавно управление.

В петък президентът Румен Радев организира съвещания с парламентарно показаните политически сили преди да връчи третия мандат.

От " Продължаваме промяната " завиха, че за обезпечаване на болшинство за кабинет ще водят договаряния с всички депутати в Народното събрание, които не са подвластни от подмолни сили. За Българска социалистическа партия кабинетът би трябвало да е политически, а не експертен, с цел да е ясно кой носи отговорността. От Има Такъв Народ са отворени за разговор с досегашните си сътрудници, само че не престават да упорстват водачите да правят отстъпка настрана.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР