Продължаваме промяната (ПП) няма да води разговори с ГЕРБ за

...
Продължаваме промяната (ПП) няма да води разговори с ГЕРБ за
Коментари Харесай

Лорер с предупреждение към ГЕРБ, заговори за шамари

" Продължаваме промяната " (ПП) няма да води диалози с ГЕРБ за сформиране на държавно управление, а ще се придържа към своите политики, за които желае поддръжка от всички партии, разгласи тази заран пред бТВ депутатът от Политическа партия Даниел Лорер. Във вторник следва двете партии да беседват за въпросните политики.

„ Това не са диалози за сформиране на държавно управление. Това са диалози за политиките, които този парламент, без значение чие е  държавното управление, би следвало да поддържа “, безапелационен бе Лорер.
-->
Коалиция с ГЕРБ?

„ Един месец следим парламент, в който първата политическа мощ пристигна без домашно. ГЕРБ зацикля и не съумя да образува коалиция. За нас е значимо да седнем на масата и да стартираме да дискутираме без значение какво ще се прави и кой ще ръководи. Заедно би трябвало да решим какво ще направи този парламент за България “, добави той.

„ Продължаваме промяната “ сложи положително начало в българската политика. Органите на партията се събират и вземат решение посоката на партията. Не мисля, че коалиция с ГЕРБ ще се дискутира. Ще обсъждаме политики. Дали ГЕРБ ще сформира държавно управление без нас, или ние без ГЕРБ – следва да забележим “, уточни Лорер.

От думите му стана ясно, че има отзиви за коалиция с ГЕРБ, само че такова решение не е взимано. „ Преобладаващото болшинство в „ Продължаваме промяната “ е на мнение, че коалиция с ГЕРБ не може да се образува. Това значи ръководство на малцинството под една или друга форма в този парламент “, акцентира той.

„ Протегната ръка от едната страна е протегната, само че от другата е пестник “, показа представителят на „ Продължаваме промяната “.

Гласуването за изтребителите F-16

„ Модерни самолети в България сме виждали единствено във филми с Том Круз. За страдание предплатихме първите самолети преди да ги забележим. Тези самолети бяха контрактувани по недобър метод. Нашият въпрос е може ли да се контракти по-добро разплащане за вторите 8 самолети “, разяснява някогашният министър на нововъведенията.

Депутатите в групата на „ Продължаваме промяната “ гласоподаваха с нюанси във връзка с новата договорка за изтребители.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР