Продължаваме промяната не са се срещали с никого от ГЕРБ!

...
Продължаваме промяната не са се срещали с никого от ГЕРБ!
Коментари Харесай

ГЕРБ отричат всякакви официални или кулоарни срещи с Денков

" Продължаваме промяната " не са се срещали с никого от ГЕРБ! Такава позиция показаха сините в формалната фейсбук страница на партията.

" Политическата шмекерия продължава " с изказванията на Политическа партия, че през вчерашния ден са се срещнали с представители на всички парламентарни групи, обявиха от ГЕРБ.

От партията са безапелационни, че никой от " Промяната " не се е срещал нито с Десислава Атанасова, ръководител на ПГ на ГЕРБ-СДС, нито с нейните заместници- Румен Христов, Тома Биков и Александър Ненков. Разговори не са водени също по този начин и със заместник-председателите на ГЕРБ Томислав Дончев и Даниел Митов, които са народни представители.

Следва да напомним, че Румен Христов е водач на Съюз на демократичните сили, които са в коалиция с ГЕРБ. Той дружно с Тома Биков и Александър Ненков са зам.-председатели на парламентарната група ГЕРБ-СДС, до момента в който Томислав Дончев и Даниел Митов в 48-ото Народно събрание са депутати от обединението, само че зам.-председатели на ГЕРБ като партия.

Тази конкретика, показана в обявата на ГЕРБ не е инцидентна, защото формата на диалозите за държавно управление могат да са на равнище ПГ или пък на равнище партия.  Затова от обединението акцентират, че на нито едно представително за сключване на съглашение равнище не са водени договаряния.

В позицията си във фейсбук страницата на ГЕРБ се питат за какво " Продължаваме промяната " са " провеждали диалози по кьошетата на Народното събрание " през вчерашния ден, в случай, че тъкмо те упорстваха всичко да се случва пред камерите на медиите.

" Научете се бе, момчета! Каквото прошепнеш, би трябвало да имаш кураж да го кажеш високо. Достойният човек приказва високо и гледа право в очите ", допълват още от ГЕРБ.
 Политическа партия позволява министри от Българска социалистическа партия и
Политическа партия позволява министри от Българска социалистическа партия и " Български напредък ", от ГЕРБ - не

И Меси да предложим, няма да се събере болшинство за кабинет, уточни Денков
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР