Продължаваме промяната мога да ги отъждествя като комсомолската организация на

...
Продължаваме промяната мога да ги отъждествя като комсомолската организация на
Коментари Харесай

Васил Божков: Връщането ми няма нищо общо със смяната на главния прокурор

Продължаваме промяната мога да ги отъждествя като комсомолската организация на ГЕРБ. Ние сме срещу статуквото , а Борисов и Делян Пеевски са статуквото. Това съобщи Васил Божков на конференция.

" Ако Движение за права и свободи и Борисов бъдат оставени отвън политиката, ще е доста добре ", уточни той.

Бизнесменът ще дава отговор на въпросите на публицистите посредством видео връзка

" Не познавам Петьо Петров. Не знам какъв брой е съпричастен към всичко, което се случи. Срещу мен беше проведена офанзива като военна интервенция - арестуваха жена ми, сина ми, юриста ми ", каза Божков.

" За Любена Петрова дали е била или не е била в ОАЕ не знам, само че аз с нея не съм се срещал ",подчерта Божков.

След като се завърна в България, той беше арестуван

" Спекулацията с моето връщане е операция на прокуратурата. Те получиха регулярното писмо от Интерпол за моето прибиране. Арабският термин е изгонване. Прибирането ми беше осуетено от Интерпол, след това потегли дело в Дубай, прибрах се непринудено самичък, без екстрадиция. Подписах декларация, че прибирам по лично предпочитание ", уточни той.

" По делото против Борисов, Горанов и Арнаудова аз съм предпазен очевидец, не съм получавал оферти. Аз съм. Давах показания два пъти по 4 часа ", сподели Васил Божков на конференция.

Той беше пуснат под домакински арест

„ Държавата се ръководи от мафията, а отпред на нея е Бойко Борисов. Знаем по какъв начин работи мафията – който не е комфортен бива отхвърлен. Животът на мен и моите близки е мощно заплашен сега “, сподели Божков. По думите му живота му е заплашен от лъжесвидетели и от хората, които ръководят страната в сянка.

" Почти не познавах Алексей Петров, тъй че за какво се е случило това не мога да кажа ", акцентира той.

По думите му връщането му няма нищо общо със промяната на основния прокурор Иван Гешев или с убийството на Алексей Петров

От през вчерашния ден предприемачът с 19 обвинявания е с назначена от прокуратурата защита

" С моята политическа притая „ Българско лято “ няма да учудваме в локалните избори. В България има едно голямо безмълвно болшинство от 60%, които не излизат да гласоподават. Борисов им проми съзнанието, че нищо не зависи от тях. Ще се обърнем към тези хора и ще разчитаме на тяхната поддържа. Българинът би трябвало да знае, че всичко е в неговите ръце ", безапелационен бе Божков.

Той акцентира, че желае да влезе в политиката. Каза, че желае да сплоти всички партии, които са срещу статуквото и с гласовете на безмълвното болшинство, което в този момент не гласоподава, да завоюва изборите и да избави страната.

Той ще носи електронна гривна

Божков акцентира, че не се познава с президента Румен Радев и няма връзки с него.

Той помоли да не бъде принизяван с престъпни персонажи като Красимир Каменов-Къро и Цветомир Найденов, който бил психологично болен човек. Божков отхвърли да има нещо общо с двамата.

Божков бе безапелационен, че няма нищо общо и не е правил бизнес с Евгени Пригожи . По думите му доста компании се " натискали " да вършат бизнес там преди войната.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР