Продължаваме промяната и Демократична България не искат избори. Това заявиха

...
Продължаваме промяната и Демократична България не искат избори. Това заявиха
Коментари Харесай

Кирил Петков: ПП-ДБ не искаме избори

" Продължаваме промяната " и " Демократична България " не желаят избори. Това обявиха на брифинг от управлението на обединението.

" Не желаеме избори, само че другото което не желаеме е ръководство без промени ", безапелационен беше Кирил Петков от Политическа партия. " Мисля, че всички българи чакат от нас, когато идат в магазина да нямамонополни положения с високи цени. Всички българи чакат цената на тока и цената на газа да е нелогична ", сподели Петков.

Според него всички българи чакат свободни медии. " Тези неща с цел да се случат, идващите промени би трябвало да станат факт. Влизаме с най-конструктивния вероятен звук с тези диалози, само че с ясна и твърда позиция по тези промени ", добави той.

Петков добави, че от ПП-ДБ ще продължат да отстояват тези правила, само че осъзнавайки, по думите му, че стабилността на ръководството би трябвало да продължи.

От ПП-ДБ оповестиха, че през днешния ден ще внесат в Народно събрание предлагането си за правила за избор на членове на Комисията за противопоставяне на корупцията, сподели Христо Иванов.

Христо Иванов отговори на обвиняванията, че тласкат страната към избори. " Ние носим отговорност за това страната да има реформаторско ръководство и това е единствената посока, в която тласкаме. Ако някой желае да отсрочва промените - по-скоро това, че тласка страната към безвремие е негова ", уточни Иванов.
https://www.facebook.com/prodalzhavamepromyanata/videos/295532553316869
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР