„Продължаваме Промяната“ е първа политическа сила, 121 депутати ще се

...
„Продължаваме Промяната“ е първа политическа сила, 121 депутати ще се
Коментари Харесай

Кирил Петков: Борба с корупцията и работещ съд

„ Продължаваме Промяната “ е първа политическа мощ, 121 депутати ще се случат. България ще се ръководи от коалиция, България стартира един нов път, дружно ще успеем да създадем целия капацитет на тази страна и всички ще се гордеем с нея.

Борба с корупцията и работеща правосъдна промяна са двете условия на " Продължаваме промяната " за сформиране на държавно управление.
Това разгласи пред публицисти съпредседателят на групировката Кирил Петков.

Ще бъдем доста диалогични, осъзнаваме, че на България ѝ би трябвало постоянно държавно управление. Ще приказваме с всички политически групи без ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това даде обещание Кирил Петков.

" С " Демократична България " сигурно ще работим дружно и ще приказваме всички парламентарни групи ", сподели още Кирил Петков. " Българските гласоподаватели демонстрираха ясна потребност, че България би трябвало да поеме по нов път ", добави Кирил Петков.

" Осъзнаваме, че на България ѝ би трябвало постоянно държавно управление ", акцентира още той. По думите му това може да стане на база разговор.

Той акцентира, че " Продължаваме промяната " ще създадат всичко допустимо, което зависи от тях, с цел да има страната ни постоянен кабинет и ще подходят отговорно.

Независимо дали си ляв, център или десен - тези първи победи за България са значими и би трябвало да се обединим към тях, сподели още Петков. И добави: Ние осъзнаваме, че на България ѝ би трябвало постоянно държавно управление и всички имаме голяма отговорност всички тези неща, които говорихме в последните два месеца да се изпълнят. Това може да стане единствено с постоянно държавно управление, с взаимни отстъпки и разговор, само че не с взаимни отстъпки на база неработеща правосъдна система или оставаща корупция.

Петков благодари на всички, които са повярвали на тях и даде обещание, че ще " вкарат и душа, и сърце, с цел да може България да тръгне по нов път " и да има ново държавно управление.

Според Василев и Петков нови избори не са вероятни.

Кирил Петков обърна внимание, че в " Продължаваме промяната " има доста положителни потенциали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР