"Продължаваме да увеличаваме системата за видеонаблюдение в кварталите и комплексите.

...
"Продължаваме да увеличаваме системата за видеонаблюдение в кварталите и комплексите.
Коментари Харесай

В Бургас увеличават камерите

"Продължаваме да усилваме системата за видеонаблюдение в кварталите и комплексите. След монтирането на 67 камери в "Меден рудник ", в този момент инсталираме 30 камери в квартал "Победа ". Целта е възстановяване сигурността на жителите и понижаване на битовата престъпност ", заяви кметът на Бургас във фейсбук Димитър Николов.

"Стартираме по ул. "Хан Кубрат ", пред районното полицейско ръководство, продължаваме към ОУ "Христо Ботев " и улиците "Резвая "/ "Осогово ", "Мургаш "/ "Велека ", "Резвая "/ "Хилендар ".

Димитър Николов печели на първи тур в Бургас

Камерите в квартала ще бъдат свързани между тях с общ програмен продукт, с цел да предават в действително време информация към градския Център за ръководство на трафика, който координира получените сигнали и при нужда ги изпраща на способените органи. Устройствата имат застраховка срещу вандализъм и гаранционна поддръжка на свързаността и софтуера за 60 месеца.

Видеонаблюдението в "Победа " ще помогне за по-добро взаимоотношение на службите за сигурност и ще съкрати времето за реакция. Камерите са превантивна мярка против похищения към личността и собствеността, пътно-транспортни катастрофи, оказват помощ за идентифициране на търсени хора и коли.

С днешна дата сме обезпечили видеонаблюдението на Бургас с 950 камери, като възнамерявам броят им да бъде подсилен през идващите 4 години ", осведоми Николов в обществената мрежа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР