Продължаваме да изпитваме влиянията на т.нар. коридор на затъмненията, който

...
Продължаваме да изпитваме влиянията на т.нар. коридор на затъмненията, който
Коментари Харесай

Настъпва денят на КЪРВАВАТА ЛУНА! Отваря се кармична врата за ЧЕТИРИ зодии – много да се пазят!

Продължаваме да изпитваме въздействията на така наречен кулоар на затъмненията, който се „ отвори “ на 25 октомври с частичното слънчево затъмнение и следва да завърши на 8 ноември с цялостно лунно затъмнение в Телец. Неслучайно в астрологията сходен интервал се назовава сезон на затъмненията и нормално протича много трагично за всички ни.

Ако и вие през последните седмици сте усетили обилие от драма в разнообразни аспекти от живота ви, вероятно сте един от зодиакалните знаци, които ще бъдат най-засегнати от лунното затъмнение на кървавата луна на 8 ноември, вторник.

Не позволявайте обаче на прекарването да ви извърши със боязън – в астрологията затъмненията отварят кармична врата за интервал от 28 дни и през това време може да се случи всичко, описват от Stylecaster. Затъмнение може да настъпи единствено когато има пълнолуние или новолуние в някой от зодиакалните знаци, ситуирани на Северния възел и Южния възел.

Докато Северният възел значи вашето бъдеще и крайната ви орис, Южният възел съставлява енергийния багаж на вашето минало. И в случай че вашият зодиакален знак е повлиян от затъмнение, това може да провокира внезапен и непредвиден поврат в живота ви. Ако към този момент усещате тежестта на смяната, не се тормозете – Вселената знае какво прави!

Понякога измененията, които се случват по време на сезона на затъмненията, могат да бъдат значими и преобръщащи живота ви. Друг път смяната може да бъде по-фина и вътрешна, само че не по-малко осезаема.

Кървавата луна в Телец на 8 ноември се случва единствено две седмици след частичното слънчево затъмнение в Скорпион, което значи, че двете феномени са директно свързани. Ако погледнете обратно къде сте били и какво сте правили преди шест месеца, когато се случи последната поредност от затъмнения по оста Телец-Скорпион, може да осъзнаете какво се случва в живота ви в този момент.

 кървава луна

Докато предходното слънчево затъмнение образува връзка с кармичния южен възел, сега лунното затъмнение ще образува съюз със Северния възел на ориста. Затова и тази кървава луна евентуално ще се почувства по-мотивираща и овластяваща! Освен това неизбежно ще ви дърпа в посока, която постоянно сте били предопределени да поемете.

Но защото това лунно затъмнение също ще образува и съвпад с непредсказуемия и непослушен Уран, то може да провокира нещо изцяло ненадейно. Не се заблуждавайте – това лунно затъмнение може да провокира цяла гражданска война.

Ако вашият безоблачен знак, лунен знак или асцендент попада под някой от следните зодиакални знаци, идното цялостно лунно затъмнение /кървава луна в Телец може да докара до духовно прояснение. Вижте в галерията кои са най-афектираните от явлението знаци:

Телец

Намирате се в центъра на това лунно затъмнение, което значи, че светлината на прожекторите е върху вас! Дори и да не сте в въодушевление за цялото внимание, би трябвало да сте наясно, че искрата ви разпалва значителен огън. Това затъмнение ви води до ръба на смяната, изтласквайки ви от зоната ви на комфорт, с цел да създадете усещане.

Възможно е да извършите нещо изцяло непредвидимо или да преживеете нещо изцяло предстоящо. Когато във вашия зодиакален знак настъпи затъмнение, това постоянно значи, че достигате персонален крайъгълен камък. Достигането до края на една глава също значи, че стартирате идната. Дайте си време да се ориентирате по време на този идващ стадий от вашия житейски път.

Лъв

Чувствате ли се нервни във връзка с работата си в последно време? Надраствате ли сегашната си позиция и се чувствате подготвени за нещо ново? Това лунно затъмнение се случва в 10 дом от вашата рождена карта, отговарящ за кариерата, и може да ви накара да опитате нещо напълно друго на работа.

Може даже да изненадате света, като промените професионалната си област, приемете покачване или напуснете работа, с която никой не е очаквал да се разделите. Без значение какво се случва, това ще отвори вратата за още доста благоприятни условия в бъдеще. Вселената просто ви приближава до вида кариера, за която сте били родени.

 кървава Луна в Телец

Скорпион

Има ли човек в живота ви, който постоянно е в мислите ви в последно време? Този човек може да бъде вашата половинка, най-хубавият ви другар, ваш бизнес сътрудник или даже вашият безжалостен зложелател. Без значение кой е, това затъмнение ви предизвиква да се развивате във връзката си с този човек. Ако обстановката не е по никакъв начин идеална, може да сте подготвени да се разделите с някого заради токсичната връзки, която споделяте.

Ако обстановката върви добре, може да се почувствате подготвени да се обвържете в допълнение с този човек. Енергията на това затъмнение обаче може да не е толкоз насечена и суха. Вместо огромна смяна в връзките, може да откриете, че гледната ви точка към тях се трансформира изцяло. Замислете се какво може да извършите, с цел да сте в естетика с останалите, и да развиете по-здрави и взаимноизгодни връзки в бъдеще?

Водолей

Лунното затъмнение на кървава луна се организира в четвърти дом на вашата рожден карта, отговарящ за дом и семейство, и ви предизвиква да се преместите на ново място, да поставите граници в връзките с роднините ви и да подхраните връзката си с корените си. Домът не постоянно е място, а положение на мозъка.

С годините хората, местата и нещата, които ви карат да се чувствате като вкъщи си, евентуално ще се трансформират. Замислете се какво ви демонстрира това затъмнение за нещата, от което се нуждаете, с цел да се почувствате на мястото си? Получавате ли все още прочувствената и физическа сигурност от домашната си среда? Това затъмнение ще ви насърчи да подобрите връзката си с дома по какъвто и да е метод или форма, която има смисъл за вас.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР