Продължава тактическото учение на дивизиона за морски специални операции Stealth

...
Продължава тактическото учение на дивизиона за морски специални операции Stealth
Коментари Харесай

Морските ни спецчасти тренират борба с терористи

Продължава тактическото обучение на дивизиона за морски специфични интервенции Stealth Trident 22, оповестяват от Военноморски сили. Тмовете от състава на морската тактическа група за специфични интервенции организираха особено разузнаване и започнаха обмисляне на директни акции против терористично хранилище и транспортен съд, пренасящ оръжие и муниции за доставяне и поддръжка на противостоящите сили.

След одобряване на концепцията, в границите на директните акции, един от отборите за морски специфични интервенции ще отработи дейности по инспекция и задържане на кораб-нарушител. За задачата персоналният състав ще бъде десантиран на борда на кораба с вертолет, по способите „ Рапел “ и „ Бързо въже “ и с бързоходни моторни лодки. След преодоляване на кораба, арестуваните лица ще бъдат ексфилтрирани.

Паралелно с това, във взаимоотношение с тактически отбор от „ Специализираното тактическо звено за бързи дейности “ към Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Варна, ще бъде обезвредена „ терористична клетка “. Планирано е да бъде изпълнена и здравна евакуация с вертолет на ранен военнослужещ от зоната на интервенцията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР