Продължава регистрацията на партиите и коалициите. Повечето от подалите заявка

...
Продължава регистрацията на партиите и коалициите. Повечето от подалите заявка
Коментари Харесай

Професор Константинов разкри кое ще реши кметския вот, намеси МВР

Продължава регистрацията на партиите и обединенията. Повечето от подалите поръчка за присъединяване във вота към този момент дефинираха и претендентите за кметове на огромните регионални градове.
А специалистите предсказват, че резултатът ще се реши от купените гласове. „ А това, дали ще има заплатен избор, ще зависи от това, дали Министерство на вътрешните работи ще разреши на тарторите да го провеждат “, това мнение изрази математикът професор Михаил Константинов пред България Он Ер.
До момента за присъединяване в кметския избор са се записали 20 партии и 3 обединения.
„ При локалните избори, резултатът е доста сензитивен към дребен брой гласове, тъй като 1 глас може да избере общинския кмет – огромния кмет. Така че там в този момент ще бъдат вложени доста пари и средства, с цел да бъдат купени гласове.
Махалите не гласоподават, а те гласоподават само когато имат интерес, което е изцяло разбираемо, аз ги разбирам тези хора, те не знаят за кого гласоподават, не ги интересува, те могат да излязат единствено в случай че имат някакъв веществен интерес, т.е. 50 лв.. 50 за тях, 50 за тартора “, сподели още проф. Константинов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР