Продължава разследването на убийството на Алексей Петров. Полицията и прокуратурата

...
Продължава разследването на убийството на Алексей Петров. Полицията и прокуратурата
Коментари Харесай

Продължава разследването на убийството на Алексей Петров

Продължава следствието на убийството на Алексей Петров. Полицията и прокуратурата работят по разнообразни версии. И в днешния ден се разпитват разнообразни очевидци.

До момента следствието сочи, че по Алексей Петров и дамата, която е била с него, е стреляно с ловно оръжие. Най-вероятно става дума за карабина или ловджийски автомат, Източници, близки до случая, настояват, че са употребявани патрони, а не сачми.

Днес са разпитани десетки очевидци в границите на следствието. Сред тях и няколко индивида, които са били в региона малко преди или след стрелбата. Изяснява се дали част от тях са чули или видели нещо съмнително в гористата околност, където Алексей Петров беше убит, а спътницата му съществено ранена.

Версиите, по които се работи, са разнообразни. Сред тях не се изключват стопански ползи или спорове в предишното на убития. Изяснява се и какъв брой индивида са били наясно с нормалния маршрут на Алексей Петров.

Към момента проверяващи считат, че килърът е един, като стрелбата е станала от неголямо разстояние.

Предстои да бъдат свалени и данните от камерите в региона на Драгалевци, с цел да се види дали те могат да оказват помощ на следствието.

Все още Министерството на вътрешните работи и прокуратурата не дават доста информация за насоките, по които работят по този случай.

Междувременно остава тежко положението на 48-годишната жена, която беше ранена при стрелбата по Алексей Петров. Тя е без заплаха за живота и остава под лекарско наблюдаване.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР