Продължава разгръщането на сагата “Неймар”, чийто край трябва да настъпи

...
Продължава разгръщането на сагата “Неймар”, чийто край трябва да настъпи
Коментари Харесай

От ПСЖ съгласни да включат Иско в сделка за Неймар, Реал предлага Хамес

Продължава разгръщането на сагата “Неймар”, чийто край би трябвало да настъпи след три седмици със затварянето на трансферния прозорец. Според френското издание Le10Sport Реал Мадрид не крие апетити към бразилеца и към този момент прави оферти на Пари Сен Жермен.
Последното такова е било за 120 милиона евро плюс Хамес Родригес. От “Парк де Пренс” са дали отговор с контразапитване - да вземат Иско вместо колумбиеца.
Малагийският халф влиза в проектите на Зинедин Зидан за новия сезон и отговорът е бил негативен. Френското издание твърди, че кралският клуб преглежда разнообразни разновидности да изкуши ПСЖ.

В същото време Radio Monte Carlo осведоми, че парижани към този момент са склонни да създадат бартер и с Барселона, приемайки оферта с Филипе Коутиньо. Това опонира на обявата в Marca от през вчерашния ден, че от “Камп Ноу” са решили да не се разделят с Коу поради липса на подобаващи предложения.  Каталунският вестник Sport написа през днешния ден от първата си страница, че " блаугранас " са сложили ултиматум на Ней Джуниър и желаят той да разгласи обществено, че желае да се завърне на " Камп Ноу ". Лига 1 1 кръг, неделя 11 август  Пари Сен Жермен 3:0краен резулат  Ним
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР