Продължава работата по възстановяване на градския стадион в Лом. В

...
Продължава работата по възстановяване на градския стадион в Лом. В
Коментари Харесай

Продължава работата по възстановяване на градския стадион в Лом

Продължава работата по възобновяване на градския стадион в Лом. В момента се инсталира нова ограда и следва построяването на лекоатлетическа писта с съвременно покритие. Също по този начин ще бъде изработен главен ремонт на постройката на спортното оборудване, която от години е в доста неприятно положение.
Местната общинска администрация финансира ремонтните действия, като единствено за главния ремонт на постройката за тренировки, рехабилитация, съблекални и помощни пространства са планувани над 100 хиляди лв. от бюджета на общината.
Кметът доктор Гаврилов е решен да възроди спортната популярност на града, само че на първо място желае да обезпечи на децата и младежите място, където да могат да спортуват. Целта е възобновяване на детско-юношеската футболна школа, на представителния тим, както и семейството на футболни и лекоатлетически надпревари. Предвижда се монтирането на осветяване, с цел да могат да се организират надпреварите вечерно време, както и построяването на бранш за висок и дълъг скок. Общината е оповестила процедура за избор на реализатор на строително-монтажните работи по ремонта на оборудването.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР