Продължава работата на учители от СУ „Христо Ботев” Враца по

...
Продължава работата на учители от СУ „Христо Ботев” Враца по
Коментари Харесай

Продължава работата на учители от СУ „Христо Ботев” по проект „Еразъм+”

Продължава работата на учители от СУ „ Христо Ботев” Враца по план „ Еразъм+”, ориентиран към основаването на обучителни модули и способи за стимулиране на идентичността и разнообразието.
Промените в обществото, като да вземем за пример вътрешноевропейската и интернационална миграция, както и глобализацията, засягат просветителните системи и по едно и също време с това оферират както нови благоприятни условия, по този начин и провокации за учебните заведения и останалите просветителни институции. За да може да отговори на тези промени в обществото педагогическият личен състав би трябвало да потвърди освен профилирани познания, само че и мощни обществени пълномощия, както и да може да схваща другите общности, тъй че да подтиква многообразието и разбирателството вътре в тях.
Поради това беше основан европейски екип от специалисти, които да разискват тематиката за обучителните модули и способи. Целта на плана е създаването на новаторски обучителен пакет на тематика "Разнообразие ", който да покрие потребностите на европейските преподаватели от антидискриминационни обучителни материали, които да могат да се употребяват онлайн и офлайн.
Всички артикули ще се разгласяват на многоезична платформа като обучителни запаси за свободно прилагане. Те ще могат да се ползват както от педагози и преподаватели, по този начин и от студенти и обучителни институции.
Проектът се създава от представители на 8 страни, като обучителните материали ще бъдат оповестени онлайн на 7 европейски езици /немски, словенски, български, полски, румънски, литовски и гръцки/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР