Продължава порочната практика, наложена от главния редактор на врачанския вестник

...
Продължава порочната практика, наложена от главния редактор на врачанския вестник
Коментари Харесай

Срамота! Гошо Синдика продължава да мами читателите на „Конкурент“, днес пак опита /снимки/

Продължава порочната процедура, наложена от основния редактор на врачанския вестник „ Конкурент “ Георги Александров, известен в гилдията като Гошо Синдика, откри мониторингът на осведомителна организация BulNews.bg. Вече няколко пъти писахме за неговия табиет да връща часовника на оповестените вести в електронното издание на медията и по този начин да мами оределите си читатели.
Поредният образец е от през днешния ден. Около обед на светофара на Криводолско шосе стана злополука. По табиет кореспондент на BulNews.bg идва първи и новината за случая е качена в уеб страницата в 12.20 ч. Единствено ние публикуваме извънредни фрагменти с колата за спешна помощ, която закара в болница един от потърпевшите и оповестяваме детайлности за случая.
По разбираеми аргументи Гошо Синдика научава по-късно за злополуката и я разгласява в 12.28 ч., само че това не му пречи да върне часовника на новината си в 12.15 ч. и гордо за напише „ видя още веднъж първи „ Конкурент “. Това е гнусна неистина, защото системата за мониторинг е записала, че в 12.22 ч. сходен материал липсва в уеб страницата на изданието. Цялата машинация се прави, с цел да бъдат заблудени читателите, че джуджето на врачанската публицистика е съумял да изпревари осведомителния водач на Северозапада. Гошо Синдика по този начин и не може да се усети, че в случай че е бил първи, би трябвало да има фотоси с колата за спешна помощ, а такива има единствено в BulNews.bg, което единствено по себе си е задоволително доказателство кой си прави професионално работата. Да не приказваме, че в неговия уебсайт в началото бе пусната подправената вест, че няма потърпевши и едвам откакто видя фотосите в BulNews.bg, текстът беше изменен.
Поредният случай за опит за машинация единствено потвърждава, че маломерният екип на „ Конкурент “ би трябвало да се концентрира в отразяването на тържества в детски градини, публикуването на подготвени текстове от общината и другите сълзливи обществени начинания, като например„ Купи си „ Конкурент “, избави некадърника от Ружинци “.
Сериозната публицистика дано да остане за майсторите от осведомителна организация BulNews.bg…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР