Продължава поетапното изграждане и оборудване на 8 нови детски площадки

...
Продължава поетапното изграждане и оборудване на 8 нови детски площадки
Коментари Харесай

Продължава изграждането на 8 детски площадки в Хасково

Продължава поетапното създаване и съоръжение на 8 нови детски площадки в Хасково, оповестиха от локалната администрация. Днес кметът Добри Беливанов е посетил едно от оборудванията в кв. "Хисаря ".

Той е разгледал направеното с кметския наместник на квартала Айсел Емин. Заместник-директорът на общинското дружество "Екопрогрес " Гюнай Юсуф се е заел да откри вид да бъде построено осветяване за новата зона за отдих, която е единствена в квартала.

Площадка за игра е построена и в квартал "Болярово ", където също до в този момент нямаше такава, допълниха от общинския пресцентър. Там е обезпечено и видеонаблюдение, с цел да се предотвратят набезите на злосторници, които още преди завършването на обекта бяха счупили част от оборудването.

Готова е и площадката в кварталите "Червена стена " и "Любен Каравелов ", сред улиците "Поройна ", "Сливница " и "Ген. Радецки ". Напълно приключена е площадката на улица "Ангел Войвода " и "Люлин ". Нови уреди за игра на децата има и в междублоковото пространство на улиците "Витоша ", "Цар Калоян " и бул. "Стефан Стамболов ". Две от площадките са със приключени настилки, като следва монтирането на уреди, регистрират още от общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР