Продължава да расте броя на новозаразените у нас. Рекорден е

...
Продължава да расте броя на новозаразените у нас. Рекорден е
Коментари Харесай

Вирусът е реален и поразява много млади

Продължава да пораства броя на новозаразените у нас. Рекорден е броят на настанените в болница пациенти. Успоредно тече и всеобщата имунизация. Днес се разисква стягане на ограниченията в столицата.

"Мерки би трябвало да има, а също така би трябвало и да се съблюдават. Вирусът е действителен и вирусът поразява от ден на ден младежи. Не е смешка, не е игра, не е интрига ", това сподели в предаването "Социална мрежа " по NOVA NEWS общопрактикуващият доктор доктор Гергана Николова.

Тя е уверена, че повишаването на броя на инфектираните е разследване от неспазването на ограниченията, скупчването на доста хора през първите топли пролетни дни.

Относно протестиращите срущу ограниченията, в това число родители, лекарят подсети, че първото и най-важното нещо е животът и здравето.

За нея най-големият проблем е неналичието на ваксини, заради което най-уязвимите хора, възрастни и с хронични болести, не съумяха да получат своите дози.

"Едно общество си проличава по това по какъв начин се грижи за дребните деца, бременните и възрастните си хора, които трябваше да бъдат имунизирани първи ", уверена е доктор Николова.

Тя показа, че сега натискът и напрежението измежду медицинския личен състав пораства неимоверно, тъй като няма задоволително хора, които да поемат промените.

Освен това общопрактикуващият доктор предизвести, че никой не би трябвало да се успокоява, че е изкарал заболяването и всичко е наред, може да не съблюдава ограниченията, защото към този момент е имала случай с наново инфектиран пациент
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР