Продажбите на нови товарни автомобили в са скочили с 95.3%

...
Продажбите на нови товарни автомобили в са скочили с 95.3%
Коментари Харесай

В края на Ковид-кризата: Удвоиха се продажбите на товарни автомобили

Продажбите на нови товарни коли в са скочили с 95.3% през март 2021 година по отношение на същия месец на предходната година, Това оповестиха от Европейската асоциация на автомобилните производители. 
Според последните данни за пазара съвсем всички страни от Европейски Съюз регистрират растеж от дву- или трицифрени проценти. България също не отстъпва от общата вълна на възкръсване. Впечатляващият растеж в действителност се дължи на ниската база за съпоставяне през предходната година, само че е знак за възобновяване на бранша, който мощно пострада от пандемията, разясняват от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България, член на АСЕА.
 Едва 5 на 100 от колите у нас са нови, половината са над 20-годишни Едва 5 на 100 от колите у нас са нови, половината са над 20-годишни
Почти нови, на възраст до 5 години, са едвам 4,95% от колите у нас. 47,5% от колите по пътищата ни пък са над 20-годишни, демонстрират...
За тази една година автомобилната промишленост направи огромна крачка напред в развиването на технологиите, дигитализацията, улесненията при шофиране, обществено разграничаване, комфорт и съоръжение на транспортните средства.  
Всичко това може да се види на едно място след по-малко от месец в Пловдив, когато от 10-ти до 12-ти юни следва най-голямото ревю за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2021.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР