Продажбите на eMAG Marketplace търговците в платформата eMAG.bg са се

...
Продажбите на eMAG Marketplace търговците в платформата eMAG.bg са се
Коментари Харесай

Продажбите на търговците на eMAG Marketplace са се увеличили с над 13% тази година

Продажбите на eMAG Marketplace търговците в платформата eMAG.bg са се нараснали с над 13% през първите девет месеца на 2023 година по отношение на същия интервал на предходната година; Трансграничната стратегия на eMAG за продажби започва за българските търговци на платформата, като все още дава позитивни резултати, показвайки огромен капацитет за интернационално развитие; Награди на стойност 42 000 лева за първенците на eMAG Marketplace.
Инвестициите в технологии и стратегии, направени в поддръжка на бизнесмените за развиването на екосистемата на eMAG Marketplace, са нараснали продажбите на търговците на платформата с повече от 13% през първите девет месеца на 2023 година в съпоставяне със същия интервал на предходната година. За същото време офертите на артикули, предлагани от търговци в eMAG Marketplace, са се нараснали с 3,77 милиона, или със 166% повече от предходната година. Така клиентите към този момент имат на свое разположение над 6 милиона продукта, продавани на eMAG Marketplace. Това са част от изводите на четвъртото издание на годишното събитие Sellers " Day (Деня на търговците) на eMAG, отдадено на близо 9 500 бизнесмени, които развиват своя бизнес на eMAG Marketplace в България.

През миналата година eMAG продължи да дава на Marketplace търговците новаторски технологии, платформа и инфраструктура, които им оказват помощ да усилят наличието си в района и да оферират по-голям брой артикули. Стартираха и специфични стратегии като тази за трансгранични продажби и идентичната такса за доставка до шкафчета на easybox. Днес броят на бизнесмените, предлагащи артикули на платформата eMAG, доближава 53 000 в целия район.

" В непрестанно изменящия се пазар, в който електронната търговия към момента пораства с ускорени темпове, ние се стремим да предоставим на търговците на eMAG Marketplace верните принадлежности, с цел да сме сигурни, че имат допустимо най-вече благоприятни условия за развиване за бизнеса им, както и да растем и да се развиваме дружно. Всичко това, както и достъп до население от над 35 милиона поданици в България, Румъния и Унгария ", сподели Силвиу Гугуи, шеф на eMAG България.
 Силвиу Гугуи, шеф на eMAG България
Източник:

Силвиу Гугуи, шеф на eMAG България

Награди за първенци на електронната търговия от eMAG

В рамките на събитието Sellers " Day, eMAG даде награди за маркетингови интензивности на платформата на обща стойност 42 000 лева на търговци, които са отбелязали забележителни резултати през последната година, в следните категории:
Шампион Ангажираност - Tishev Company Шампион Стратегия на акция - Dom Kola Hobi Шампион Реклама - Keteles Шампион Трансгранично съдействие - VDB Metal Шампион Растеж - vidaXL Шампион Дейност за образец - Smartphosis Шампион Разширяване на продуктовата гама - IDEALSTORE
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР