Прочутият вратар от близкото минало Джанлука Палиука е дал лична

...
Прочутият вратар от близкото минало Джанлука Палиука е дал лична
Коментари Харесай

Палиука е препоръчал вратар на "Левски" пред "Фиорентина"

Прочутият вратар от близкото минало Джанлука Палиука е дал персонална рекомендация за младия български вратар Иван Андонов (17 г.), с което е оказал помощ за прехвърлянето му във " Фиорентина ". Това заяви мениджърът Петьо Костадинов в профила си във " Facebook ".
Вчера беше финализирано прекосяването на юношата на " Левски " в клуба от Флоренция. Засега Андонов ще играе като преотстъпен, само че с алтернатива да бъде закупен.
Палиука (54 г.) е един от най-популярните вратари в италианския футбол. Играл е за " Сампдория ", " Интер ", " Болоня " и " Асколи ". Има 39 мача за " Скуадра Адзура ", с който става международен вицешампион през 1994 година В момента работи в " Болоня ".
Според Костадинов, Иван Аднонов ще стартира подготовка с " Примавера " (тимът до 19 г.) на " Фиорентина ", чийто треньор е различен някогашен национал на Италия - Алберто Акуилани. Именно под негово управление се приготвя и различен младежки национал на България - Димо Кръстев, който към този момент е взет да тренира с първия тим на " Фиорентина ".

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР