Прочутият ни цигулар Веско Ешкенази не крие огромното си щастие

...
Прочутият ни цигулар Веско Ешкенази не крие огромното си щастие
Коментари Харесай

Веско Ешкенази взриви: Похотливите чичаци и дъртаци да правят бебета, че да си осмислят дните! (виж тук)

Прочутият ни цигулар Веско Ешкенази не крие голямото си благополучие от раждането на третото си дете - своята дребна принцеса, дъщеричката му Луиза Амели, която е плод на любовта му с втората му брачна половинка. От първия си брак, след който, за жалост, остава вдовец, Веско има двама огромни сина, към този момент по на 30 години и това са Артур и Виктор.

Ешкенази е на 50 години и намерено съобщи, че няма по-голямо благополучие от това да станеш татко на тази възраст, че и на по-голяма. Той изясни това с обстоятелството, че към този момент си осмислен човек, уталожен, видял и претърпял доста неща и имаш опита, а и търпението да се грижиш за едно малко дребосъче.

" Да не се лъжем - като ставахме татковци на по 20 години, самите ние още бяхме деца. Тогава акълът ти е зает с кариерата, с живота, все бързаш, все нямаш време, а в този момент е друго. Сега съм най-доволен, когато съм вкъщи и се веселя на дребната. Обичам да я разглезвам, да я храня, да сменяме памперсите... цяло знамение е ", смее се цигуларят.

А след това взриви всички като посъветва дъртаците - по този начин де - мъжете над 55, че и над 60, 70 години, да вършат бебета. Това щяло да ги накара да се почувстват още веднъж млади и да осмислят живота си.

Разбира се, в мрежата незабавно го погнаха с мнения, че дава препоръки към сластните чичаци, които пърхат с млади гаджета, тъй като една естествена фамилна двойка на тези години, които са женени от дълго време и са набори, няма по какъв начин да се наеме да ражда.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР