Прочутият комплект за красота от мощната компания за грижа за

...
Прочутият комплект за красота от мощната компания за грижа за
Коментари Харесай

Комплект L`Occitane, който включва „магически“ крем за премахване на бръчки, има почти 50% отстъпка

Прочутият комплект за хубост от мощната компания за грижа за кожата L'Occitane en Provence беше понижена с малко под 50%, като видяхме цената му спад от £169,92 на £89,94 в уеб страницата за извършване на покупки QVC - и тъкмо в точния момент за Деня на майката (10 март).

Колекцията L'Occitane 3 елементи за грижа за кожата Immortelle включва три чудесни продукта, които дават обещание хидратиране, омекотяване, възкръсване на кожата ви и ви вършат да изглеждате по-млади. Тази оферта е налична както в нощен режим – подходящо наименуван „ Нулиране “ –, по този начин и в дневния „ Божествен “ трио.

На стойност £219, комплектът срещу стареене коства £170 на уеб страницата на L'Occitane само че като преминете през QVC, можете да си спестите съвсем £100, което е ужасно, в случай че търсите подарък за майка си и желаете да извършите преференциална договорка за някои висококачествени формули за грижа за кожата.

И двата комплекта включват номер едно крем за лице на марката Immortelle Divine Creme Jeunesse, за който е научно потвърдено, че оказва помощ за стяг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР