Прочетете още: Какво знаем за Android 9: кога ще излезе

...
Прочетете още: Какво знаем за Android 9: кога ще излезе
Коментари Харесай

Скоро Android Messages ще предлага нови опции








Прочетете още: Какво знаем за Android 9: по кое време ще излезе новата версия и какво ще съдържа?

Приложението на Гугъл Android Messages евентуално скоро ще има нови варианти, в това число опция за осъществяване на заплащания и за изпращане на известия непосредствено от браузъри като Chrome, Firefox и Safari посредством свързване на компютъра с мобилното устройство (подобно на приложението за известия на Гугъл Allo).

За разлика от Allo, Android Messages ще разреши на потребителите да изпращат мобилни SMS-и вместо такива от мрежата, което доста ще улесни връзката със известия. За да се употребява функционалността, евентуално ще би трябвало да се сканира QR кода на компютъра. След това всякога, когато се изпращат известия ще би трябвало той да бъде сдвоен със съответното устройство. Опцията частично се употребява при последния Android Messages 2.9 APK, само че към момента не разрешава на потребителите да изпращат известия.

Новите APK файлове също така ще дадат опция на потребителите да изпращат и получават заплащания, евентуални посредством Гугъл Pay. Предполага се, че другата нова алтернатива, която ще се появи в Android Messages ще се назовава Гугъл Enhanced Messaging и ще бъде сходна на към този момент показаните „ умни отговори” за Gmail, Allo и Inbox.

Като цяло наподобява, че Гугъл се пробва да трансформира Android Messages в приложение, сходно на Allo, като вместо известия от мрежата ще разреши на потребителите да изпращат мобилни SMS-и. Вероятно измененията ще донесат обилни облаги за компанията, само че би трябвало да се има поради, че не всички нови функционалности са изцяло създадени.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР