Прочетете какво ще се случи днес(15 февруари) в следващия епизод

...
Прочетете какво ще се случи днес(15 февруари) в следващия епизод
Коментари Харесай

Днес във „Влад“: Влад вкарва Щефан в затвора, а Лео убива Казимир (15 февруари)

Прочетете какво ще се случи днес(15 февруари) в идващия епизод на румънския сериал „ Влад “, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:00 до 22:30 ч. по bTV!Информацията е написана за Теленовелас Новини! Инфо: Protvplus.ro Превод и акомодация: Telenovellas News  Сезон 2, Епизод: 14

 

Влад поучава Щефан да отидат с Елиза и Матей на отмора на Малдивите. Щефан предлага на Елиза да заминат за три седмици на отмора. Първоначално тя отхвърля, само че по-късно се съгласява. Елиза пита Влад какво да прави откакто заминат. Преди години Щефан и Адриан стават кръвни братя.

Щефан се среща с Юлия и тя го моли за помощ. Иска да си вземе подправените документи и да избяга. Щефан се съгласява. Влиза вътре и взима документите, само че някой го атакува. Щефан се пази и удря нападателя, който пада по стълбите.

Влад е на посетители на фамилията си. Щефан му звъни, само че той не дава отговор.

Юлия избавя Щефан, само че Барбо е снимал всичко, и събира уликите.

Влад се среща с Роксана. Двамата са на сантиментална вечеря. Моли я да обещае, че ще отиде да се лекува.

Чезар и Лео излизат дружно. Инженерът декларира, че всичко свършва през днешния ден, и в случай че Лео не си извърши задачата, ще го прати на оня свят.

Мики акцентира пред Тибор, че в случай че всичко мине добре, той към този момент няма да следи Лео. Тибор се интересува какво ще създадат на Лео.

Лео би трябвало да убие Казимир. Той се промъква в дома на жертвата под носа на защитата. Взривява част от лятната кухня. Казимир се разсънва и поставя персоналния си охранител на пост пред спалнята си. Лео го обезврежда и влиза в стаята. Казимир предлага да се откупи, само че Лео стреля в главата му. Охраната открива огън. Лео се скрива в един остарял фургон, с който го измъкват.

Щефан признава на Елиза, че още веднъж е влюбен в нея, както в миналото.

Във фургона Лео се среща с най-големият си боязън – Адриан. Тибор отваря вратата на фургона и извежда Лео. Двамата се прегръщат.

Малко преди да тръгнат, полицията нахлува в дома на Щефан за обиск и го арестува.

Полицаите претърсват и Тити. Елиза слиза долу и разпитва за какво мъжът ѝ е с белезници. В колата на Щефан са намерили конски бич, целият в кръв.

Елиза се обажда на Влад с думите, че Щефан е почтен. Говори същото и на служителите на реда. Влад следи акцията от колата си.

Щефан дава показания, че не е умъртвил Казимир, тъй като не го познава. Полицията е получила фотоси и улики от мястото на престъплението.

Униформените разкриват, че на ножа в ръката на жертвата има кръв от килъра, тази кръв е на задържания. Полицаят вижда раната на дланта на Щефан. Щефан се кълне, че никого не е убивал. Разпитващият служител на реда го пита дали е осъзнал какво е предизвикал на Андриан.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР