Прочетете историята по-надолу и отговорете толкова спонтанно и бързо, колкото

...
Прочетете историята по-надолу и отговорете толкова спонтанно и бързо, колкото
Коментари Харесай

Двата острова: необичаен тест за индивидуалността ви, който ще ви изненада!

 dvata ostrova neobichaen test za individualnostta vi koito shte vi iznenada

Прочетете историята по-надолу и отговорете толкоз непринудено и бързо, колкото можете.

Два прилежащи острова. На първия живеят двама мъже: един некултурен дивак и един цивилизован. На другия остров има няколко души, измежду които и едно момиче, което е влюбено и има връзка с цивилизования мъж.
Момичето желае да отиде в противоположната посока на острова, за се срешне с любовника си. Тя моли единственият лодкар на острова и му споделя какъв брой доста желае да отиде там. Лодкаря споделя, че не желае пари от нея и че ще я води, където изиска, в случай че е гола в лодката.
Момичето е шокирано.. не знае какво да направи и отива при мъдреца на острова, с цел да го помоли за помощ. Той изслушва историята й с нараснало внимание и й дава следния съвет: „ Направи, каквото ти споделя сърцето, дете мое... " И по този начин момичето взема решение да одобри предлагането на лодкаря единствено и единствено, с цел да види обичания си.
Те отиват от другата страна на острова. Но когато идват, дивакът е на брега на морето и полудява като вижда голото момиче, и я изнасилва.. В същия миг цивилизования мъж идва и става очевидец на цялата сцена. Той полудява и споделя на момичето, че към този момент не я желае и че би трябвало неотложно да си тръгне..

Оценете 5-те героя от историята (дивака, цивилизования мъж, момичето, лодкаря, мъдреца) от най-хубавия към най-лошия, с цел да може №1 да е този воин, който вярвате, че е най-хубавия човек в историята и надлежно 5-тия да е най-лошия:

1)...

2)...

3)...

4)...

5)...

Тълкуване
Всеки воин от историята показва приоритет в живота ви:

Дивак = какъв брой значим е секса за вас;
Цивилизован мъж = какъв брой значимо е мнението на другите хора;
Момиче = потребността ви от прочувствена връзка;
Лодкар = потребността ви да печелите пари;
Мъдрец = до какъв брой можете да разчитате на логиката.

Източник и илюстрация: learning-mind.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР