Проблемите са много, но постепенно намират решение.Наскоро Sony пусна в

...
Проблемите са много, но постепенно намират решение.Наскоро Sony пусна в
Коментари Харесай

Шон Лейдън обясни причината за забавяне на крос-платформения геймплей в PS4

Проблемите са доста, само че последователно намират решение.
Наскоро Sony пусна в прелиминарен стадий на работа опцията играещите Fortnite на PlayStation 4 да се забавляват със своите другари и от други платформи – дълго чакана характерност, която може да забележим и в други игри. Има обаче доста провокации пред реализирането на крос-платформения геймплей. Това изясни неотдавна пред PlayStation Blogcast Шон Лейдън, ръководител на SIE Worldwide Studios.

„Знаем, че това е нещо мощно мечтано и желаеме да го доставим по допустимо най-хубавия метод. Вижте, реализирането на крос-платформения геймплей не е като да включиш едно копче и готово“, споделя Лейдън. „Говорим за въпрос, който има голям брой измерения. Нужно е да погледнем от техническа страна. Трябва да го уговорим с сътрудниците ни от бизнес позиция, с цел да сме сигурни, че създадем ли го, ще бъде обезпечена съответна потребителска поддръжка на услугата. Става дума за един комплициран и пореден развой, който би трябвало да се реализира по верния метод, с цел да е наред всичко“.

Любопитен коментар по въпроса вършат от Eurogamer, които цитират Лейдън, акцентирайки, че действително може би реализирането на тази характерност е тъкмо като включването на копче. Миналата година, Epic случайно свързаха играещите Fortnite PS4 и Xbox One геймъри.

Що се отнася до Лейдън, той твърди, че ще бъде обезпечена сходна поддръжка и за други игри, като тестванията с Fortnite вървят доста добре. „Ние просто желаеме да създадем хората удовлетворени и да получат това, което искат“, обобщава Лейдън.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР