Проблемите на Евертън продължиха в събота с поражение с 1:2

...
Проблемите на Евертън продължиха в събота с поражение с 1:2
Коментари Харесай

Лампард: Не съм най-добрият треньор на света, но ще дам всичко от себе си

Проблемите на Евертън продължиха в събота с проваляне с 1:2 вкъщи от Саутхемптън. Собствениците на клуба бяха принудени да стоят надалеч от мача за личната си сигурност, откакто " карамелите " получиха заплахи от гневни почитатели. Отборът на Лампард поведе в резултата, само че беше грохнал с два гола на Джеймс Уорд-Праус и остава в зоната на изпадащите.

" Знам, че не съм вълшебник, знам, че не съм най-хубавият управител в света, само че ще дам всичко от себе си. Времето е мъчно. По-скоро се тормозя, че не спечелихме мача. Това е тъжен ден. Трябва да поемем отговорност, първо аз. Трябва да се оправим по-добре. Когато поемете тази работа, разбирате естеството ѝ. Искам да оправя нещата тук. Ще се опитам да правя допустимо най-хубавата работа. Миналата година имахме невероятни времена, когато хората мислеха, че ще изпаднем ", показа Лампард.

Поражението на Евертън значи, че те към този момент са изравнени по точки с последния Саутхемптън и към този момент са изгубили 10 пъти в лигата този сезон. Бъдещето на Лампард като управител остава нестабилно, до момента в който почитателите не престават с митингите си против борда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР