Проблеми с предаването на протоколите от изборите в София област.

...
Проблеми с предаването на протоколите от изборите в София област.
Коментари Харесай

Чакат с часове за предаване на протоколи в София

Проблеми с предаването на протоколите от изборите в София област. Някои от членовете на секционните комиси към момента чакат.

На площад „ Македония ”, пред постройката на Областната администрация, чакат още най-малко 10 рейса. По-рано през днешния ден те са били към 50. „ Ние трябваше да предадем нашите протоколи в 2.45 ч. сутринта. Оттогава не сме получавали безусловно никаква информация. Стоим тук и чакаме. Има доста младежи, които се съгласиха да оказват помощ. В момента са супер разочаровани от протичащото се ”, показа пред NOVA Мира Ташева, член на СИК в Самоков.

Валентин Христов от Етрополе пък показа, че и различен път му се е налагало да чака с часове, с цел да съобщи изборните бумаги в Областната администрация.

„ Нямаме сигнали и недоволства от членове на комисии в София област, които да афишират, че чакат с часове, с цел да предадат протоколите си. Оказа се, че е имало неточност в организацията. Във Враца също се е получило едночасово закъснение, само че сега всичко е обикновено ”, сподели за NOVA представителят на ЦИК Таня Цанева. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР