Проблемът се крие в eCall системата, която има за цел

...
Проблемът се крие в eCall системата, която има за цел
Коментари Харесай

Сервизна акция на Mercedes-Benz засяга над 1 милион автомобилa

Проблемът се крие в eCall системата, която има за цел да ви локализира и изпрати екип на незабавна помощ при злополука. Системата може да не локализира вярно станалият случай, което да забави идването на нужните екипи. Проблемът визира всички коли снабдени с тази функционалност и създадени преди 29 януари 2021 година, което съгласно данни на немската компания са тъкмо 1 292 258 автомобила от всички модели.

Проблемът може да бъде позволен в най-близко посланичество на Mercedes-Benz или посредством софтуерен ъпдейт за колите с включена такава екстра. Всички представителства на марката към този момент са известени и могат да стартират процедури по оправянето на казуса, а притежателите на засегнатите возила ще получат уведомление до 6 април.

Според данни на Autoexpress, сервизната акция е избрана единствено за територията на Съединени американски щати, само че тя визира и коли отвън територията на Щатите, като за в този момент от Mercedes-Benz отхвърлят да дават повече информация. Ще напомним, че системата е наложителна и за всички нови коли в Европа от март месец 2018 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР