Проблемът не е в 3% дефицит и неговото осигуряване, а

...
Проблемът не е в 3% дефицит и неговото осигуряване, а
Коментари Харесай

Доц. Красен Станчев: Бюджетът ще бъде приет, защото иначе трябва да се разпусне правителството

" Проблемът не е в 3% недостиг и неговото обезпечаване, а казусът е в това, че от 2012 година ограничаването за България, което подхожда на стабилността на цялата система, е 2% бюджетен недостиг. Има и други неща, свързани със стабилността на системата ", разяснява още той.

 

Доц. Станчев изрази мнение, че това е бюджет за 3 месеца и надлежно би трябвало да се плануват избрани неща до края на 2025 г.  Все отново той няма терзания за този бюджет. 

 

По думите му има задоволително учредения да се допуска относителна непоклатимост на държавното управление. Според него дали ще има детайли на неустойчивост - това зависи ненапълно от това по какъв начин то ще се оправя с външни провокации.

 

" Ако членовете на обединението подхващат ограничения за премахване на президента и вицепрезидента от служба, това ще стабилизира всички връзки, които сега се развиват на основата на спор и държавното управление на практика дава отговор на мнения на президента и вицепрезидента - това е доста забавна оправдателна позиция, въпреки да няма потребност от такава ", означи специалистът.

 

Мерките, които финансовият министър Асен Василев предлага, са в Кодекса на труда, изрече мнение Станчев. 

 

Той формулира тезата, че в случай че приходите се окажат по-малко, може да се стигне до взимане на заем за финансиране на настоящи отговорности. Това, съгласно него обаче, няма да се случи. 

 

По отношение на управническата стратегия на държавното управление финансистът изрази следното мнение:

 

" Зависи доста от политическата обстановка, от възгледите за ръководство на стопанската система, разбирателството, външни опасности и други такива. Струва ми се, че това с инфлацията ще бъде изпълнено доста мъчно. При всички случаи както за българските жители, по този начин и за компаниите е добре да се ползват всички критерии за участие в еврозоната ", уточни той.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР