Проблемът на България е, че предизборното говорене не е спряло

...
Проблемът на България е, че предизборното говорене не е спряло
Коментари Харесай

Радан Кънев пред Novini.bg: Денков излъчва стабилност, увереност и спокойствие в публичната си комуникация

Проблемът на България е, че предизборното говорене не е спряло от три години. Че с тези нестабилни парламенти, които се разпадаха в България непрестанно приказваме и се държим предизборно, а това е доста рисково, тъй като е спирачка пред възможностите ни за икономическо развиване. Така евродепутатът Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и разяснява пред политическата обстановка в България. 

Въпреки това, той регистрира по думите му " доста позитивна наклонност ". " Това е обществената връзка на премиера Денков. Той не се поддава на това предизборно говорене с изясненост, че мандатът му на този пост е извънредно къс. Той се държи по този начин, както един министър председател би трябвало да се държи в тази обстановка. Дава успокоение на обществото и на бизнеса. Дава позитивен сигнал към сътрудниците ни в Европейски Съюз, най-много към вложителите в българската стопанска система, тъй като пред нея има доста огромни благоприятни условия. Денков излъчва непоклатимост, убеденост и успокоение в обществената си връзка ", добави той.

По думите му, България няма финансов запас. " Нашите компании не са огромни, не са богати. На нас са ни нужни задгранични огромни вложения в нови технологии и ни е нужно да влагаме, не да усвоим или откраднем, а да влагаме европейските средства, които напълно не са единствено по Плана за възобновяване и резистентност ", означи Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. 

" България е една от страните със сериозен проблем с чистотата на въздуха, макар че ситуацията се усъвършенства по метод, който не е задоволителен, с цел да се отрази на здравето на обществото. Гласуването на директивата мина доста мъчно, с неголеми болшинства. Но бяха взети решенията, които изравняват нормите в Европейски Съюз с предложенията на СЗО. Тоест, в действителност залагаме стандарти за непорочност на въздуха, които да дават отговор на условията на здравето ни и това на нашите деца. Директивата занапред влиза в договаряния с националните държавни управления в Съвета, После има период, в който да бъде транспонирана. Ефектът от тази инструкция ще настъпи в разнообразни проблеми сред 20130 и 2035 година В доста обитаеми места в България не можем да си позволим да чакаме ", разяснява още евродепутатът. 

По материала работиха Галя Георгиева и Теодора Павлова
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР