Проблем с бременността, за който не подозирала, изживяла съпругата на

...
Проблем с бременността, за който не подозирала, изживяла съпругата на
Коментари Харесай

Део едва не загубил първия си син

Проблем с бременността, за който не подозирала, изживяла брачната половинка на водещия Део Мариана . В изявление за уеб страницата „ Малчовци” тя описа, че той можел да докара до съдбовен излаз за сина им Борислав, който напълно скоро ще стане на три години. Жената на водещия призна, че доста желала второ дете, само че точно поради казуса срещнала усложнение. „ Малко мъчно се получи, тъй като се оказа, че имам проблем със съсирването на кръвта.



При първата бременност не знаех за този унаследен фактор, само че пък всичко мина доста елементарно. Боби е бил безусловно подарък от Бога, тъй като при този проблем може да се стигне и до съдбовен край за бебето. Сега се вардя повече”, изясни Мариана. Като същински виновен баща Део сега е поел грижата за дома-простира, пуска прахосмукачка и се играе с Борислав, с цел да не се преуморява бъдещата майка. Водещият на тотото глезел повече хлапето, само че и двамата държат той да съблюдава правилата-да си прибира играчката, да не разхищава храната, да не плаче без причина.

Мариана е уверена, че сред двете й деца ще се породи ревнивост, само че е безапелационна, че с търпения и обич ще успее да я преодолее: „ Той ще бъде съвсем на три, когато бебето се роди. Но към момента е бебе в някои връзки. Гушкаме се, храним се, желае да се поглези… И мисля, че ще е малко трудно
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР