Пробата за алкохол на 61-годинишния българин, който блъсна с джипа

...
Пробата за алкохол на 61-годинишния българин, който блъсна с джипа
Коментари Харесай

ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ: Българинът, убил в катастрофа две млади жени в Италия, тествал на пияна глава новия си джип

Пробата за алкохол на 61-годинишния българин, който блъсна с джипа си колата на две млади италианки на автомагистрала, отчела резултат три пъти над нормата. Това оповестяват от полицията в Порденоне, където се води следствието.

Мъжът, който работи като управител, е арестуван, часове откакто избягал от местопроизшествието. При случая починаха двете млади дами, а две деца бяха ранени.

Шофьорът ще дава отговор пред италианския съд за ликвидиране на повече от едно лице при ПТП, неоказване на помощ и бягство.

Жестоката злополука стана в сектор от автомагистралата сред Вилота и Ацано Дечимо към 19.40 ч. в неделя. тествал новия си джип и карал с висока скорост. Той блъснал откъм гърба лек автомобил, в който пътували две братовчедки – на 20 и 26 години. На задната седалка в техния автомобил пътували двете дъщерички на едната жертва - едната на 2 години, а другата - на 4 месеца.
свързани новини3508преди 21 часа
" Изведнъж чух доста мощен тропот. Видях по какъв начин джипът прави нещо като салто във въздуха, прескачайки другата кола. След това се удари в моята кола и се прекатурна още веднъж ", споделя бащата на едната починала жена Ален Фрагасо.

Мъжът се втурва да помогне на щерка си, племенницата и внучките си.

" Изтичах при тях. Джесика беше цялата в кръв, колата беше смачкана. Видях единствено краката на племенницата ми. И тогава чух рева на бебето. Опитах се да ги извадя, само че не съумях. Ламарините бяха нагънати. Нарязах си лицето, ръцете, само че те починаха ", през сълзи добавя бащата.

Докато Ален се пробва да помогне на околните си, 61-годишният българин излиза от джипа и хуква през полето. Часове по-късно той е арестуван в дома си.

Двете момиченца са превозени в болница, откакто пристигналите избавителни екипи разрязали ламарините, с цел да ги извадят. По-голямото дете е оперирано, само че няма заплаха за живота му. Бебето е в устойчиво положение.

" Този човек би трябвало единствено да се срами. След като лиши живота на две млади дами, той избяга, без даже да се опита да им помогне. Надявам се, че против него ще бъдат взети съществени ограничения ", сподели бащата на момиченцата Девис Да Рос.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР