Призраците са безплътни създания, олицетворяващи душите на покойни хора и

...
Призраците са безплътни създания, олицетворяващи душите на покойни хора и
Коментари Харесай

Дух на момиче шашна меломаните на рок фест в Австралия

Призраците са безплътни създания, олицетворяващи душите на починали хора и животни, и по неписано предписание се появяват в остарели къщи или на други пустеещи места. За пръв път обаче злокобен дух беше видян на многолюден рок концерт, оповестяват задгранични медии.

Блуждаещата, съвсем транспарантна фигура бе видяна по време на рок фест в град Бризбейн, Австралия, където по това време се били събрали повече от пет хиляди почитатели на твърдата музика. Цяла нощ рокаджиите се вихрели в компанията на обичаните си реализатори, а за духа, който наподобява се е навъртал към събитието, разбрали, чак след един от тях видял по-отблизо фотос, изработен от паметната вечер.

Изображението е фотографирано от младок, който се опитал да снима музикантите на сцената, само че хванал в фрагмента и дребна част от заобикалящата зеленина в близост. Освен пейзажа обаче рок фенът снимал и неразбираема и много размазана фигура на чернокосо момиче, облечено с дълга бяла рокля.

Много от присъстващите на концерта считат, че появяването на призрачния поврат е чиста случайност. Според тях дума не може да става за фантом, тъй като самите те нито са видели, нито са усетили нещо извънредно по време на феста. Любителите на призрачни истории обаче са уверени, че дух в действителност е имало и даже подозират кой е той.

Според информацията става въпрос за фантом на момиченце, което приживе страдало от лунатизъм. То и околните му живеели във плантация в този регион. В медицината това е положение, при което пациентите се движат на сън, без даже да го осъзнават. Често пъти те излизат от леглата си, стартират да се разхождат и даже приказват, а по-късно нямат никаква визия за това, което им се е случило.

 Дух

Въпросното детенце, което било на 9 годинки, имало същите проблеми, а фамилията му не знаело какво да направи, с цел да се пребори със положението му. Една вечер момиченцето още веднъж поело на нощната си разходка, а когато сестра му видяла, че то не е в леглото си, тръгнала след него.

Тя го сварила на покрива на къщата и извикала името му. При вика обаче детето се стреснало, паднало на земята и умряло. Изглежда от този ден нататък духът му броди в близост, пробвайки се да откри покой.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР