Призрак на пират превърна живота на Аманда Тиг в ад

...
Призрак на пират превърна живота на Аманда Тиг в ад
Коментари Харесай

Британка се омъжи за призрак на пират и живота й се превърна в ад

Призрак на корсар трансформира живота на Аманда Тиг в пъкъл и тя се развела с него година, откакто публично сключили брак, с цел да се избави от гибелта, оповестява esoreiter.ru, представен от "Флагман ".

Любовта на британката към пирата, умрял при започване на 18 век, пламнала след спиритичен сеанс, само че бързо угаснала.
Аманда се „ срещнала “ със своя фаворит през 2014-та. Тя почувствала наличието му и благодарение на спиритическа дъска Уиджа, той й разказал за себе си.

Джек бил мъртъв от 1700 година Духът му обаче бил жив. Той попитал Аманда дали може да се бори за сърцето й. Постепенно призракът съумял да я накара даже да се влюби в него.

Скоро откакто ирландката облякла бялата рокля, почнали здравословните проблеми. Той безусловно изпиваше от мен цялата витална сила, оплакала се младоженката. Тя се решила да постави завършек на брака поради цирей и цироза на черния дроб. Струва ми се, че мъжът ми искаше да ме убие, прибавя тя.

Веднага, откакто Аманда получила бракоразвод, се почувала щастлива. „ Почувствах облекчение. Сякаш от раменете ми падна тежкото задължение “, споделя дамата.

Според психиатри обаче, тя има тежък здравословен проблем, откакто има вяра в такива нелепости, написа esoreiter.ru.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР