Призрак броди из гробище в Западна Украйна и стряска случайните

...
Призрак броди из гробище в Западна Украйна и стряска случайните
Коментари Харесай

Призрачна жена в бяло броди из украинско гробище

Призрак броди из гробище в Западна Украйна и стряска инцидентните минувачи. Вече на няколко пъти привидението е било забелязвано от хора, несмеещи да имат вяра на личните си очи.

Сред „ късметлиите “, имали опцията да видят духа, са младежи, които решили да се разходят в региона вечерта. В страховитата нощ две от девойките вървели начело, а приятелите им били на няколко крачки зад тях.

Както вървяха, девойките стопираха и изпаднаха в нервност. Поискаха да се прибират незабавно. Разказаха ни, че са видели доста висока жена, облечена в бяло, сред гробовете. Тя държала въже и като че ли им махала, споделя един младежите, представен от съветско издание.

Тази история обаче не е единствената. Мъж, живеещ покрай призрачното гробище, също удостоверява, че нееднократно се е натъквал на безплътна фигура на жена, облечена в бяло. По думите му тя била толкоз смутена, че ридаела с глас.

Не по-малко злокобен е разказът и на други младежи, минаващи около гробището. Те пътували с кола и мислели да спрат за къса отмора, само че тогава пред тях се явил призракът на жена в бяло. При типа му се изплашили и побързали да се отдалечат от страховитото място.

За призрачната дама в бяло споделя и възрастен господин, пристигнал да почисти нападалите листа към гробището една есен. Докато той и внуците му събирали шумата, се свечерило и ненадейно се чул рязък писък.

Поглеждайки сред гробовете, те видели съвсем транспарантна жена в бели одежди, която държала дете на ръце и плачела. Появата на призрака изплашил до гибел хората и те неотложно си тръгнали.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР