Призовете тази година са допълнени с нови категории като зелен

...
Призовете тази година са допълнени с нови категории като зелен
Коментари Харесай

Започна надпреварата за „Зелените Оскари”

Призовете тази година са допълнени с нови категории като зелен офис, зелена иновация, план или концепция. Проучването е неповторимо за България, като регистрира постигането на "зелени " цели и социално-отговорни тактики. Надпреварата е подобаваща за компании, които имат вложения и самоинициират дейности и дела за по–здравословна среда.

Традиционно измежду отличените ще бъдат и публицисти, чиито материали са били свързани с тематиките на състезанието. Публикациите или репортажите може да са ориентирани директно към опазването на околната среда или към възстановяване на стопанската система на страната за повече резистентност. Може да са свързани с персонален образец за разпространение на зелената концепция или да разнищват проблеми, свързани с нарушавания на заонодателството за запазване на естественото благосъстояние, следствия във връзка на еко-нарушения, както и вдъхновяващи образци за по-устойчиво развиване на бизнеса.

Отново и в това издание ще бъде връчено специфичното отличие „ Зелена личност”, с което уредниците насърчават самостоятелните старания. То беше присъдено за първи път през 2012 година. Наградата е единствената, която се връчва след гласоподаване напълно онлайн.

Кандидатстването ще продължи и през май. А формалната гала по награждаването ще е на 7 юни 2019 година от 19 часа.

През 2018 година по зеления килим минаха 33 призьори с устойчиви хрумвания, планове и достижения. Организатор на състезанието е b2b Media.

Желаещите да аплайват могат да подадат своите поръчки на уеб страницата: green.b2bmedia.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР