Призоваваме държавите от ЕС да направят всичко възможно за повишаване

...
Призоваваме държавите от ЕС да направят всичко възможно за повишаване
Коментари Харесай

ЕС призовава да се направи всичко възможно за подобряване на способностите на ПВО на Украйна

Призоваваме страните от Европейски Съюз да създадат всичко допустимо за повишение на качествата на противовъздушната защита (ПВО) на Украйна. Това съобщи висшият представител на Европейски Съюз по външната политика и сигурността Жозеп Борел преди началото на днешното взаимно съвещание на европейските министри на външните работи и на защитата в Люксембург, предава Българска телеграфна агенция.
Прочетете още
Той разясни, че следва да се оцени с какво европейските страни могат да оказват помощ. По неговите думи са нужни повече системи за Противовъздушна отбрана и повече муниции за тях.

Борел изрази вяра министрите да реализират нужното единогласие за въвеждане на спомагателни наказания против Иран. Той посочи, че се планува глобите да обиден производството и износа на ракети и дронове от Иран, които по-късно се употребяват против Украйна.

Настояваме Израел да не нанася удари по Рафах, където са събрани над един милион цивилни, това би било всеобщо кръвопролитие, уточни висшият представител. Той добави, че този апел се поддържа от всички страни в Европейски Съюз.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР