Призовавам всички българи да се пазят и следват разпоредбите на

...
Призовавам всички българи да се пазят и следват разпоредбите на
Коментари Харесай

Борисов: Ние не сме богопомазани като президента Радев, затова се разделихме и с шефа на РЗИ

Призовавам всички българи да се пазят и следват наредбите на здравните управляващи. ът е тежко заболяване. Всички министри и екипите им, аз и моят екип също, които сме под карантина, прецизно я съблюдаваме. Законите са идентични за всички, само че очевидно с някои изключения -. Това написа в профила си във Фейсбук министър председателят.
Първо, пазете се доста, тъй като това си е гадно. Спазвайте карантината, тъй като ви проследявам. Ние не сме богопомазани като президента Радев Само на него здравните служби му дадоха няколко часа карантина. Аз не наруших карантината си и трансформирах всички планувани обществени прояви. Хората не могат да бъдат делени по отношение на поста, който заемат. Това е върховенството на закона , изясни Борисов.
Премиерът акцентира, че те не вършат избирателен. „ Това е следизборен бюджет, с цел да може да има хора, които да продължат да работят и да живеят в България. Само допреди месеци ни упрекваха, че не даваме пари на хората. Сега изработихме стратегии, намерихме средства през европейските стратегии, през обезщетителни механизми и по всички вероятни способи, в това число и с данъчни отстъпки. Във всички системи добавихме повече пари, с цел да може да преодолеем тази ужасяваща пандемия и ни упрекват, че вършим избирателен бюджет ”, означи Борисов.

" С какви очи тази партия, поради която платихме милиарди за “АЕЦ Белене ", банкрута на КТБ, за обезщетенията на ТЕЦ-овете, в този момент ни упреква? ", пита премиера.
 Икономист: Следващото държавно управление ще e с дупка в бюджета от най-малко 16,6 милиарда лева Икономист: Следващото държавно управление ще e с дупка в бюджета от най-малко 16,6 милиарда лева
" Следващото държавно управление – каквото и да е то и на който и да е то, ще бъде изправено в идващите 2 до 3 години пред една дупка...
Демокрацията е доста хубаво нещо. Коя партия ще извършва бюджета зависи от българския народ, сподели още Борисов.
Цялото обръщение на Борисов можете да видите в идващото видео:

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР