Призовавам ви да си направите отвод заради доброто име на

...
Призовавам ви да си направите отвод заради доброто име на
Коментари Харесай

Гешев към прокурорите, които му поискаха главата: Направете си отвод заради доброто име на прокуратурата. Въпрос на морал

" Призовавам ви да си извършите отказ поради положителното име на прокуратурата. Въпрос на морал ". Така се обърна Иван Гешев към прокурорите, които са му поискали оставката, по време на заседането на прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет.

Калина Чапкънова от прокурорската гилдия предложи настояването на Борислав Сарафов за дисциплинарно произвеждане против Гешев за записани телефонни диалози да бъде включено в дневния ред, оповестяват от bTV.Обвинител №1 от своя страна съобщи, че желае петимата, които са подписали настояването за неговото премахване, да не вземат участие във взимането на решението. Главният прокурор не включва шестия подписал се в настояването си, тъй като той е в болница.
Искането на Чапкънова беше почетено и прокурорска гилдия на Висш съдебен съвет включи в дневния ред настояването на Сарафов за дисциплинарно наказване на Гешев за телефонни записи.

Припомяме, че шестима от общо 11 членове на прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет предложение за предварителното освобождение на Иван Гешев като основен прокурор. Това са еорги Кузманов, Стойко Стоев, Калина Чапкънова, Гергана Мутафова, Светлана Бошнакова, Огнян Дамянов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР