Призовавам Ви да дадете подкрепата си за партия ГЕРБ, за

...
Призовавам Ви да дадете подкрепата си за партия ГЕРБ, за
Коментари Харесай

Манфред Вебер: Подкрепете ГЕРБ, за да формира стабилно дясно-центристко правителство |

Призовавам Ви да дадете поддръжката си за партия ГЕРБ, с цел да образува устойчиво дясно-центристко държавно управление за бъдещето на България. Това декларира във видеообръщение ръководителят на Групата на Европейската национална партия (ЕНП) в Европейския парламент (ЕП) Манфред Вебер.

По думите му когато хората отидат да гласоподават, те следва да бъдат водени главно от едно нещо и това е стабилността. „ От започването на рецесията с COVID-19 цяла Европа се изправи пред огромни провокации – в лицето на икономическото и здравно измерение на рецесията, подбудена от пандемията. За да преодолеем това в този момент, ние се нуждаем от непоклатимост, нуждаем се от едно устойчиво държавно управление. Затова аз Ви призовавам да подкрепите ГЕРБ. На тях може да се разчита, до момента те съумяха да реализират положително развиване на стопанската система след рецесията “, показва Вебер.

Той е безапелационен, че концепциите на ГЕРБ са верните за вложение в бъдещето на България, изключително на младите генерации.



В обръщението си Манфред Вебер декларира, че на европейско равнище има безпокойствие по отношение на машинното гласоподаване, което в този момент за първи път се ползва в България, а и в Европейския съюз. „ Не ни вдъхва изключително доверие решението на президента Радев да постъпи по този начин, дружно със служебното държавно управление, тъй като инспекцията на резултата от гласуването по този метод няма да е толкоз лесна. Затова екипът за наблюдаване на изборите ще следи от близко за действителното и вярно осъществяване на изборите “, акцентира ръководителят на Групата на ЕНП в Екологичен потенциал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР