Призовавам Кирил да помни какво сме говорили, да не се

...
Призовавам Кирил да помни какво сме говорили, да не се
Коментари Харесай

Пеевски: Може да се случи ние с Кирил да управляваме, Борисов да е в опозиция

Призовавам Кирил да помни какво сме говорили, да не се срами от това, което сме говорили. Говорили сме постоянно да работим за страната с тях, всеки ден сме били дружно. Ще забележим народът по какъв начин ще ни поддържа, само че може отново да сме дружно. Днес виждам Борисов приказва за 150-160. Но може да се случи, че ние с Кирил да управляваме, Борисов да е в съпротива. Това Борисов също би трябвало да го разбере. Кой е споделил, че Борисов наложително би трябвало да ръководи.

 

Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски в коридорите на Народното събрание. Повод за изявлението му станаха думи на Кирил Петков от по-рано през днешния ден, че приказва с Пеевски, тъй като той взема решенията от името на групите на Движение за права и свободи и на ГЕРБ. И прикани ГЕРБ и Движение за права и свободи да излязат и да кажат, че са дружно.

 

Изключително се забавлявах от неговите изказвания. Мога да ви кажа едно - с Кирил съм работил доста по-добре, доста по-лесно и доста по-често. Не мога да схвана - ние в случай че по този начин гледаме, сме по-скоро в коалиция с него, в сравнение с с Борисов, отговори Пеевски. 

Призовавам го Кирил да не влиза в тези дребни интриги. Всички сме били дружно, работили сме дружно.

 

Борисов е по-ангажиран и го няма в Народното събрание, до момента в който Кирил

Говорили сме през вчерашния ден и се разбрахме да подкрепим и двете неща. И е обикновено да си приказваме.

 

Човекът, който скапе и тласка България в изцори, е Христо Иванов. Той го направи, тъй като не е водач. Той унищожи всичко, можеше в България всичко да е наред, само че егото на един човек..., не желая да приказвам повече.

 

Просто те би трябвало да се разсънят, да видят какво прави този човек. Той унищожи всичко, можеше в България всичко да е наред, да няма избори, да вършим измененията, да си довършим нещата след конституцията, само че егото на един човек..., не желая даже да приказвам за този човек, сподели Пеевски.

 

Популизмът би трябвало да спре, да се успокоим, да отидем по места, да обиколим страната, да чуем хората, да се направи държавно управление, да има ръководство, прикани още той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР